August og Martin sin Sjokolade Panna Cotta

August og Martin sin Sjokolade Panna Cotta

Oppskrift utarbeidet av August og Martin.

Total Time4 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 3 dl kremfløte
  • 1 vaniljestang , frø
  • 0.5 dl sukker
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 1 ts gelatinpulver

FREMGANGSMÅTE

  1. Kok opp alle ingrediensene på medium varme mens du rører.

  2. Fordel sjokoladeblandingen i 4 små skåler.

  3. Avkjøl i kjøleskap i minst 4 timer, men helst over natten.

  4. Topp med hakket sjokolade og server den mest sjokoladete sjokolade panna cottaen ever!

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323