![Barnas favoritt](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/8c979277-7810-4a93-a34a-50f07c39fcf5.jpg)
Barnas favoritt
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Lett](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/tUwq0yc4vKAgs8y8WY84h/17d13520479f47ef3a79dc79c91f7407/Candle1.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Bunn
- 125 gr smør
- 50 gr brunt sukker
- 150 gr hvetemel
- 2 ts Freia Bakepulver
- Karamell
- 3 dl kondensert vikingmelk
- 200 gr smør
- 200 gr brunt mykt sukker
- 4 ss lys sirup
- Pynt
- 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
- 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
- Du trenger blant annet
- liten langpanne
FREMGANGSMÅTE
Bunn
Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett det tørre, og rør forsiktig videre til en masse. Smør en langpanne, og trykk deigen ned i formen. Stek kaken på 180 °C i 15-20 minutter. Avkjøl.Karamell
Ha alle ingrediensene i en gryte. Varm forsiktig opp under omrøring. Småkokes i 15 minutter under stadig omrøring. Hell karamellmassen over bunnen. Avkjøl.Pynt
Smelt sjokoladen i vannbad. Hell sjokoladen over den avkjølte karamellmassen. Pynt med hjerter. Settes kaldt til servering.