Geletroll

Geletroll

Total Time3 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 20
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn:
  • 1 pakke Freia Sitrongelé
  • 1 pakke Freia Bringebærgelé
  • 1 pakke Freia Blåbærgelé
  • 1 pakke Freia Kiwigelé
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 3 dl kremfløte
  • Pynt:
  • 1 pose Freia Non Stop

FREMGANGSMÅTE

  1. Du vil trenge små former til å helle gelen i, til geletrollene på bildet har vi brukt engangs drikkekopper.

  2. Lag geleen som anvist på pakken. Hell ca 1 dl i hver kopp og sett til avkjøling.

  3. Når geleen er helt stivnet kan du ploppe dem ut av formene over på et brett. Sett tilbake på kjøl mens du forbereder pynten.

  4. Lag gøyale monsterøyne av nonstop og glasur. Dette kan gjøres god tid i forveien og kan være litt pirkete. Ellers kan du bare bruke nonstop som de er.

  5. Pisk krem av fløten og vaniljesukker.

  6. Når geleen skal serveres, plasser de små «trollene» på kakefat eller brett, gjerne i forskjellige høyder. Pynt med kremdotter på toppen og sett på nonstop øyne.

Detalj Tips

Glasur til øyne kan lages av en tykk melisglasur (1 eggehvite, ¼ sitronsaft og 3,5 dl melis). Så tilsetter du smeltet kokesjokolade på de mørke bitene. Alternativt kan du også bruke bare smeltet kokesjokolade til dette.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323