![Hvit sjokolademoussekake (Iskake)](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/1d3941c1-6416-4432-9a3c-e4b45da7eea4.jpg)
Hvit sjokolademoussekake (Iskake)
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Kakebunn
- 200 gr mandler
- 200 gr sukker
- 2 stk egg
- 1 ss Freia Regia Bakekakao
- revet skall av appelsin
- Fyll
- 180 gr Freia Hvit sjokolade
- 4 dl kremfløte
- 3 stk eggeplommer
- Du trenger blant annet
- bolle , visp, springform, kjele
FREMGANGSMÅTE
Kakebunn
Forvarm ovnen til 175 °C. Mal eller finhakk mandlene. Visp sammen egg og sukker. Bland inn mandlene, kakao og finrevet appelsinskall. Ha over i en smurt springform (ca.24 cm) og stek bunnen på nederste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist, i formen.Fyll
Smelt sjokoladen i vannbad. Bland eggeplommene med 1 dl av kremfløten og varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen. Pisk resten av kremfløten (ca. 3 dl) til krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Hell blandingen over mandelbunnen og la kaken stå ca. 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også serveres som iskake, den må da fryses i minimum 2 timer. En halv time før servering tempereres iskaken i kjøleskap.
Detalj Tips
Dekorer gjerne med friske rips og en spennende sjokoladekreasjon.