Marmorkake

Marmorkake

Marmorkake, en kake-to rører. Denne utrolig enkle kaken er en klassiker på kakelotterier, foreldremøter og dugnader. Denne varianten er med fyldig Dronning Sjokolade og appelsinskall.

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 250 gr romtemperert smør
  • 250 gr sukker
  • 250 gr hvetemel
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 4 stk egg
  • 2 ss revet appelsinskall
  • Halvparten av røren tilsettes
  • 50 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 2 ss Freia Regia Bakekakao
  • Du trenger blant annet
  • to brødformer á ca 1l

FREMGANGSMÅTE

  1. Pisk smør og sukker til en kremet og luftig konsistens.

  2. Tilsett vekselvis det tørre og eggene.

  3. Del massen i to like deler. Bland en del med kakao og hakket sjokolade.

  4. Bland den andre delen med appelsinskall. Legg massen vekselsvis i formene og rør forsiktig så dem blander seg litt.

  5. Stek kaken på 175 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl noe og ta ut av formene. Avkjøl helt på rist.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323