Sjokoladeeplekake

Sjokoladeeplekake

Eplekake med hvit sjokolade må være det beste fra begge verdener– søtt og syrlig på samme tid. I oppskriften har vi brukt Freia Hvit sjokolade, som gir kaken ekstra fylde og en mild smak av vanilje. Lett å like!

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 150 gr romtemperert smør
  • 150 gr sukker
  • 150 gr hvetemel
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 3 stk egg
  • 2 ss melk
  • 4 stk epler
  • kanel
  • 100 gr Freia Hvit sjokolade
  • Du trenger blant annet
  • springform

FREMGANGSMÅTE

  1. Pisk smør og sukker til en kremet og luftig konsistens.

  2. Tilsett vekselvis det tørre, eggene og melken.

  3. Fordel kakemassen i en smurt springform.

  4. Skrell eplene, fjern kjernehusene og del i tynne båter.

  5. Stikk eplene i deigen tett i tett til hele kaken er dekket.

  6. Dryss over kanel og hakket sjokolade. Stek kaken på 175 °C i 35 minutter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323