![Sjokoladeostekake med bær](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/133e642f-c44b-488f-af08-0a0d7c5a8fda.jpg)
Sjokoladeostekake med bær
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Ostekake
- 140 gr havrekjeks , knust
- 30 gr Philadelphia Original , smeltet
- 400 gr Philadelphia Freia
- 2.5 dl lett crème fraiche
- 8 gr smuldret gelatin , oppløst i 1/2dl vann
- 250 gr bærmiks , f. eks solbær, blåbær, jordbær, bringebær
- Du trenger blant annet
- kakeform , cirka 19 cm
FREMGANGSMÅTE
Bland kjekssmulene i den smeltede kremosten, og press bunnen i en kakeform på cirka 19 cm, med avtakbar bunn.
Legg til avkjøling mens fyllet tilberedes.
Visp Philadelphia Freia sammen med crème fraiche til du får en jevn blanding.
Oppløs gelatinen i varmt vann slik som det står på pakningen. Rør gelatinen i Philadelphia-blandingen, og hell blandingen over kakebunnen og avkjøl.
Når ostekaken er klar, dekorer med friske bær på toppen av kaken.