Sjokoladeostekake med bær

Sjokoladeostekake med bær

Total Time45 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Ostekake
  • 140 gr havrekjeks , knust
  • 30 gr Philadelphia Original , smeltet
  • 400 gr Philadelphia Freia
  • 2.5 dl lett crème fraiche
  • 8 gr smuldret gelatin , oppløst i 1/2dl vann
  • 250 gr bærmiks , f. eks solbær, blåbær, jordbær, bringebær
  • Du trenger blant annet
  • kakeform , cirka 19 cm

FREMGANGSMÅTE

  1. Bland kjekssmulene i den smeltede kremosten, og press bunnen i en kakeform på cirka 19 cm, med avtakbar bunn.

  2. Legg til avkjøling mens fyllet tilberedes.

  3. Visp Philadelphia Freia sammen med crème fraiche til du får en jevn blanding.

  4. Oppløs gelatinen i varmt vann slik som det står på pakningen. Rør gelatinen i Philadelphia-blandingen, og hell blandingen over kakebunnen og avkjøl.

  5. Når ostekaken er klar, dekorer med friske bær på toppen av kaken.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323