![Trippel sjokoladecookies](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/2482dd3b-49bf-4669-9eb9-a95ace0a1fa7.jpg)
Trippel sjokoladecookies
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Lett](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/tUwq0yc4vKAgs8y8WY84h/17d13520479f47ef3a79dc79c91f7407/Candle1.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- 50 gr Freia Hvit sjokolade
- 50 gr Freia Selskaps Sjokolade
- 50 gr Freia 70% Kokesjokolade
- 1 ts Freia Bakepulver
- 100 gr smør
- 120 gr sukker
- 130 gr brunt sukker
- 1 egg
- 1 ts salt
- 200 gr hvetemel
FREMGANGSMÅTE
Bland smør og sukker godt sammen og rør inn egget. Vend inn hvetemel, salt og bakepulver. Hakk sjokoladen i passe små biter og kna dette inn i deigen. Rull cookiedeigen til en pølse og legg i kjøleskapet i 45 minutter.
Forvarm ovnen til 175 grader.
Skjær skiver av cookiedeigen på ca 40 gram og legg på et stekebrett med bakepapir.
Stek cookiesne i ca 10-12 minutter.
Detalj Tips
Avhengig av hvor lys eller mørk kokesjokolade du liker, kan du fint bruke ulike kombinasjoner av kokesjokolade.