Trippel sjokolademuffins

Trippel sjokolademuffins

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 24
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 200 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 100 gr Freia Hvit Dronning sjokolade
  • 200 gr Freia Lys kokesjokolade
  • 3 ss Freia Bakekakao
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 1 dl sukker
  • 75 gr smør
  • 2 egg
  • 3.5 dl melk

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn:

    Smelt 150 g Dronningsjokolade i vannbad.

  2. Hakk Hvit Sjokolade, Lys kokesjokolade og resten av Dronningsjokoladen. Bland sammen.

  3. Bland mel, bakepulver, kakao og sukker.

  4. Smelt smør og bland det sammen med egg, vaniljesukker, og melk.

  5. Vend den våte blandingen inn i det tørre. Bland inn den smeltede sjokoladen.

  6. Vend til slutt inn sjokoladebitene.

  7. Fyll røren i 22-24 muffinsformer. Stek ved 200 °C midt i ovnen i 12-15 minutter. Den hakkede sjokoladen som blandes inn i røren blir flytende ved steking. Derfor smaker muffinsene ekstra godt når de serveres varme.

Detalj Tips

Server gjerne med vaniljeis – NAM!

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323