Wenches sjokoladekake i langpanne

Wenches sjokoladekake i langpanne

Dette er en utrolig enkel, saftig og god variant av sjokoladekaken. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.

Foto: Kim Holthe/Norsk Ukeblad

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 6 stk egg
  • 600 gr sukker
  • 600 gr hvetemel
  • 2 ss Freia Bakepulver
  • 2 ss Freia Vaniljesukker
  • 4 ss Freia Regia Bakekakao
  • 4.5 dl melk
  • 450 gr smør
  • Smørkrem
  • 500 gr melis
  • 3 ss Freia Regia Bakekakao
  • 5 ts Freia Vaniljesukker
  • 0.5 dl appelsinjuice ev. sterk kaffe
  • 175 gr smør
  • Pynt
  • kokos
  • Du trenger blant annet
  • langpanne

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Pisk sammen egg og sukker til eggdosis.
  2. Sikt sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og Freia Regia Bakekakao.

  3. Bland tørrblandingen vekselvis med melk og smeltet smør i egge-dosisen. Ikke rør deigen for lenge, da har kaken lett for å bli tett og kompakt.

  4. Hell deigen i bakepapirkledd langpanne. Stekes i ovnen på nederste rille ved 200 °C i 30-40 minutter.

  5. Smørkrem

    Rør sammen smørkremen, og smør den over den lunkne kaken. Dryss over kokos til slutt.

Detalj Tips

Oppskriften kan deles på tre og stekes i en rund form, 24 cm, eller i en liten langpanne.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323